Menu

services

Home / Services

Fotografie

Nederland mag dan een klein land zijn, de verschillen in landschappen zijn hierdoor juist groot te noemen. De verscheidenheid aan natuur in ons land maakt het heel aantrekkelijk om dit te ontdekken. Door met een bepaald doel te gaan fotograferen worden de gemaakte foto's betekenisvol. Mijn doel in de gemaakte natuur- en landschapsfoto's is de pracht ervan. De foto's vertellen een verhaal ook wel visual storytelling genoemd.

Camera en lenzen

Een goede foto maken is niet alleen afhankelijk van het materiaal waarmee men fotografeert. De juiste voorbereidingen treffen, zoals de weersomstandigheden controleren en een perfecte plek uitzoeken zijn net zo belangrijk. Maar waar loop ik mee rond als ik de natuur in ga? Canon EOS 2000d body
Canon primelens 24mm
Sigma groothoeklens 10-20mm   
Sigma zoomlens 17-70mm Contemporary
Sigma telelens 100-400mm Contemporary
Een lichtgewicht statief

Portfolio

Fotograferen levert vele foto's op die niet altijd ter plaatse bekeken worden. Dit gebeurt veelal thuis op de computer. De mooiste shots kunnen worden afgedrukt op verschillende materialen zoals canvas, hout, aluminium en forex. Natuurlijk worden niet alle gemaakte foto's afgedrukt maar kan er ook gekozen worden om deze in een portfolio te verwerken. De foto's in het portfolio zijn slechts een greep uit een hele collectie. Voor alle foto's geldt dat deze verkrijgbaar zijn in grootformaat (6000x4000)